Přeskočit na obsah

Havlíčkobrodské gymnázium zve na Majáles 2019

Studenti Gymnázia Havlíčkův Brod opět po roce chystají tradiční studentské slavnosti, které proběhnou v pátek 17. a v sobotu 18. května a které tentokrát nabídnou besedu s populárním influencerem Kovym, charitativní Color Run, speciální program pro menší děti a hlavní program s kapelami a soutěží o krále a královnu majálesu.

Odpolední program pro děti
Páteční odpoledne bude tradičně věnováno dětem. Na náměstí mezi 14.00 -15.15 vystoupí místní taneční kluby a v parku proběhnou soutěže pro děti.

Beseda s Kovym
V pátek v 15.00 v klubu Oko odstartuje beseda s populárním influencerem a youtuberem Karlem Kovářem, známým pod přezdívkou Kovy. Hvězda českého internetu zde bude přednášet na téma „Strach, smysl a motivace“.

Běh pro Viktorku
Sobotní nabitý program zahájí na Havlíčkově náměstí v 9.30 Color Run pro Viktorku, jehož cílem je získání finančních prostředků pro nemocnou dívku. Program běhu zahrnuje dražbu podepsaných knih horolezce Radka Jaroše, rozcvičku s hokejisty BK Havlíčkův Brod i samotný pětikilometrový „barevný“ běh.

Hlavní program
Hlavní sobotní program začíná na Havlíčkově náměstí ve 14.00 a bude probíhat již klasicky – například koncerty sdružení havlíčkobrodských akordeonistů Pohoda nebo známého písničkáře Voxela.

Havlíčkobrodský majáles by se nemohl uskutečnit bez laskavé pomoci Kraje Vysočina, města Havlíčkův Brod a řady dalších soukromých sponzorů, kterým patří upřímný dík.